Farmakonom til medicinservice

Job Description

Title: Farmakonom til medicinservice

Company Name: Region Nordjylland

Da én af vores farmakonomer har fået andet job internt, søger Klinisk Farmaci, Sygehusapoteket Region Nordjylland, en farmakonom, som har lyst til at prøve kræfter med medicinservice. Der er tale om en fast stilling på 35 timer pr. uge med opstart 1. februar 2022. Arbejdsstederne vil være på Hobro Sygehus og Farsø Sygehus. Du vil blive en del af vores Team Himmerland, som i alt består af 4 farmakonomer.
 
Hvis du er initiativrig, serviceminded og trives ved selvstændigt arbejde med udgangspunkt i en teamstruktur, er det måske dig, vi søger?
 
Om Sygehusapoteket
Sygehusapoteket er en farmaceutisk-virksomhed under Region Nordjylland med 225 ansatte. Sygehusapoteket understøtter sikre og effektive medicineringsforløb for nordjyske patienter. Vi arbejder med fremstilling og forsyning af lægemidler, data og farmaceutiske serviceydelser.
 
Det er vigtigt for os, at vi hele tiden udvikler vores produkter og ydelser, og at disse er økonomisk fordelagtige og lever op til gældende kvalitetskrav
 
Jobbet:
Din væsentligste opgave er at yde medicinservice til vores kunder, sygehusafdelingerne, og være en faglig kompetent farmakonom, der understøtter den gode service.

Du vil indgå i et team, hvor samarbejdet vægtes højt, mens det overordnede ansvar for varetagelsen af medicinserviceopgaver ligger i fællesskab i teamet.
 
Du vil få et tæt samarbejde med dine teamkolleger og en stor berøringsflade med personalet på hospitalsafdelingerne, både sygeplejersker og læger. Arbejdsdagen og opgaverne foregår både ude på afdelingerne og ved skrivebordet.
 
Da medicinservice er under løbende udvikling vil du få mulighed for at bidrage til den fortsatte udvikling af farmakonomens rolle og funktion.
 
Dit arbejdsområde
Du skal i samarbejde med resten af teamet stå for den daglige, praktiske drift af medicinrummet på afdelingerne. Det vil sige medicinbestilling, information, gennemgang af medicinmodul, fremskaffelse af akut-medicin, medicinskabseftersyn, og holde ATC-orden i medicinrummet. På sigt vil du også blive inddraget i andre farmaceutiske ydelser som fx deltagelse i udarbejdelse af afdelingernes standardsortiment og ordinationsgennemgang af indlagte patienters medicin samt medicindispensering.
  
Din profil:
Vi søger en faglig dygtig farmakonom med interesse for medicinservice. Vi forventer, du er et ordensmenneske med sans for detaljen, at du arbejder systematisk og struktureret med dine opgaver, og samtidig besidder et servicegen.
 
I dine samarbejdsrelationer er du imødekommende og har en åben tilgang til både kunder, patienter og kolleger, ligesom du lægger vægt på en ligeværdig og faglig kommunikation.
 
Som person trives du ved selvstændigt arbejde hvor du har et stort ansvar for deadlines og for at sikre et fagligt højt niveau. Samtidig skal du være fleksibel og kunne indgå i et team, hvor I med stor selvstændighed styrer og tilrettelægger arbejdsdagen. Der vil også være dage, hvor dine kollegaer ikke er på samme sygehus.
 
Vi forventer, du går ind til udfordringerne med en positiv og optimistisk tilgang og med vilje til at få tingene til at lykkes.
 
Vi kan tilbyde
En afdeling hvor vi alle er dedikerede til at levere den bedste ydelse til vores kunder i form af klinisk farmaci og medicinservice. Vi er 1 afdelingsleder, 1 ledende farmakonom, 10 farmaceuter og 30 farmakonomer.
 
Et spændende og alsidigt job med mange udfordringer, hvor din faglige viden vil blive efterspurgt, ligesom flere sider af dine personlige kompetencer vil komme i spil.
 
Vi kan love dig en hverdag med dynamik og mangeartede opgaver i et team med et meget stærkt fagligt miljø. Vi vægter uddelegering og selvstændig opgavevaretagelse højt, uden at den enkelte bliver overladt til sig selv. Vi har en uformel omgangstone og gode muligheder for sparring og erfaringsudveksling.
 
Vi har en arbejdsuge, hvor to dage ikke er ens og en arbejdsplads, der værdsætter ”den gode kollega” og sætter det kollegiale sammenhold højt - for herigennem skabes de gode resultater og et udviklende arbejdsmiljø.
 
Løn og ansættelsesforhold:
Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst. Til stillingen er der fuldt arbejdsgiverfinansieret pensionsordning og betalt frokostpause.    
 
Arbejdstiden ligger i tidsrummet mandag til fredag klokken 08.00-15.00 eller eventuelt efter aftale.
 
Yderligere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til afdelingsleder Lise Yder, tlf. 2115 1578 eller farmakonom Sandra Sveistrup, tlf.2244 3658.
 
For oplysninger om Sygehusapoteket Region Nordjylland henvises til www.sygehusapoteket.rn.dk 
 
I forbindelse med ansættelse indhentes straffeattest. Ansættelse er betinget af godkendelse af denne.
 
Sygehusapoteket har røgfri arbejdstid og er en røgfri arbejdsplads.

Ansøgning:
Din ansøgning skal være os i hænde senest mandag den 6. december 2021 og sendes via Region Nordjyllands elektroniske ansøgningssystem.
 
Der afholdes samtaler mandag den 13. december 2021.
 


 

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på www.rn.dk.

Similar Jobs

More Jobs

Vil du hjælpe med at vaccinere mod COVID 19?

View

Unik stilling som tværgående bioanalytiker i Klinisk Patologi, Vejle Sygehus, SLB

View

Bioanalytikere til Klinisk Biokemi og Immunologi, Klinisk Diagnostisk Afdeling, Sydvestjysk Sygehus

View

Bioanalytiker til Xlab

View

Afdeling for Genomisk Medicin søger en bioanalytiker til 2- årigt barselsvikariat til laboratoriet på Kennedy Centret, Glostrup – med start den 1. februar 2022

View

Bioanalytiker

View

Farmakonomer til Klinisk Farmaci Horsens, Hospitalsapoteket Region Midtjylland

View

Bioanalytiker ved Klinisk Biokemisk Afdeling, Svendborg Sygehus

View

Farmakonomer eller laboranter til Servicefunktionen på Sygehusapotek Fyn

View

Farmakonom til medicinservice

View

Farmakonom

View

Farmakonom søges til Klinisk Farmaci

View

Bioanalytiker til forskningsprojekt ved Patologi, Aarhus Universitetshospital

View

Afdelingsbioanalytiker til Blodprøver og Biokemi, Hospitalsenhed Midt

View

3 Bioanalytikere til COVID-19 testning søges (Vikariater)

View

Laborant til Lhoist Faxe Kalk A/S - Fuldtidsstilling

View

GENOPSLAG: Bioanalytiker, fast stilling, Ilulissat Regionssygehus, Grønland

View

Temply søger laboranter til PCR-test job i Kastrup

View

Laborant til forskning og undervisning ved Institut for Farmaci Det Sundhedsvidenskabelige FakultetKøbenhavns Universite

View

Bioanalytiker søges til Afdeling for Genetik, Diagnostisk Center, Rigshospitalet, Kennedy Centret, Glostrup.

View

Bioanalytiker eller medarbejder med anden sundhedsfaglig uddannelse i vikariat på Klinisk Biokemisk afdeling, Holbæk Sygehus

View

Farmakonomer/laboranter til Produktion Skejby, Hospitalsapoteket Region Midtjylland

View

Bioanalytiker søges til 1 årigt vikariat ved Afdeling for Klinisk Immunologi, Rigshospitalet

View

Bioanalytiker/laborant søges til CLL-laboratoriet

View

Bioanalytiker/laborant søges til CLL-laboratoriet

View

Institut for Lægemiddeldesign og Farmakologi søger en laboratorieassistent

View

Bioanalytiker ved Klinisk Patologi, Vejle Sygehus – en del af Sygehus Lillebælt

View

Bioanalytiker søges til Afdeling for Nuklearmedicin, Gentofte Hospital

View

Bioanalytikere eller andet sundhedsfaglig personale til Klinisk Biokemi og Immunologi, Klinisk Diagnostisk Afdeling, Sydvestjysk Sygehus

View

Barselsvikariat for bioanalytiker/akademiker til cyklotronafsnittet, Herlev Hospital

View

Farmakonomer/laboranter til Serviceproduktion, Hospitalsapoteket Region Midtjylland

View

GENOPSLAG: Laborant med flair for analytisk kemi til Institut for Ecoscience, Aarhus Universitet i Roskilde

View

Farmakonom til medicinservice, Region Sjælland Sygehusapoteket, Roskilde - vikariat

View

Eurofins Genomics søger kvalificerede Laboranter til PCR Screeningslaboratorium i Skejby (Aftenhold)

View

Eurofins Genomics søger kvalificerede Laboranter til PCR Screeningslaboratorium i Skejby (daghold)

View

Laboratorieassistenter til PCR Screeningslaboratorium i Skejby (Aftenhold)

View

Laboratorieassistenter til PCR Screeningslaboratorium i Skejby (Daghold)

View

Farmakonomer til Døgnplejen

View

Farmakonom søges til Plejehjemmet Pyrus Allé

View

Laboratory Assistant, Phenomics Platform

View

Popular Job Categories