Balsmoseskolen søger pædagogisk afdelingsleder til ungemiljøet

Job Description

Title: Balsmoseskolen søger pædagogisk afdelingsleder til ungemiljøet

Company Name: Egedal Kommune

Verdens bedste hverdag for Smørums unge Balsmoseskolen søger pædagogisk afdelingsleder til ungemiljøet
Hos os handler det om børn og unge. Deres trivsel og læring. Og vi syntes, at vi har de skønneste unge mennesker, de mest engagerede forældre og de dygtigste, selvledende medarbejdere, der hver dag arbejder for at skabe verdens bedste hverdag.

Du får en hverdag på en skole, hvor børne- og ungemiljøet er i centrum
Vi finder stor værdi i at være en fælles skole for alle vores elever, og hverdagen er kendetegnet af et tæt samarbejde på tværs. Vi har i hverdagen et stort fokus på at understøtte alle elevers deltagelse i skolens liv og arbejder vedholdende med at opbygge inkluderende fællesskaber på tværs af klasser og årgange.

Vores måde at organisere os afspejler, at vi vægter ungemiljøet højt. Du vil sammen med afdelingslederen for ungemiljøet i kompetencecenter Smørum blive ansvarlig for gennemførsel af termins- og afgangsprøver på skolen. I det hele taget vil du komme til at indgå i et tæt samarbejde med afdelingslederen for ungemiljøet i kompetencecenteret om alle forhold, som knytter sig til det fælles ungemiljø på skolen. Du vil endvidere komme til at indgå i et tæt samarbejde med de øvrige ungemiljøledere på Distriktsskolen. 

I hverdagen bestræber os på at være tilgængelige når både børn, forældre, medarbejdere, og sparringspartnere har brug for os, og vi vægter dialog og inddragelse højt, da vi tror på, at vi sammen skaber den bedste skole.

Balsmoseskolen er en udviklingsorienteret skole, hvor der er fokus på udviklingen af udeskole, naturfagsundervisningen og skolens musikmiljø. Derudover deltager vi i projektet ”Skoleskak for alle”. I de kommende skoleår vil vi have fokus på videreudvikling og forankring af disse indsatser/projekter.

Vi har fokus på at sikre høj kvalitet i opgaveløsningen og et godt arbejdsmiljø gennem udvikling af stærke professionelle arbejds- og læringsfællesskaber.

25 medarbejdere og dit nye ledelsesteam glæder sig til at du starter
Vi tilbyder dig intet mindre end at blive nærmeste leder for 25 dygtige og ambitiøse medarbejdere i ungemiljøet. Og de glæder sig til at du starter på den anden side af sommerferien.

Der er en god tradition hos os for et rigtig tæt samarbejde mellem ledelse og medarbejdere og vi går op i at spille hinanden gode.

Du får et fantastisk job, hvor du vil være ansvarlig for den pædagogiske udvikling af ungemiljøet – herunder håndteringen af de komplekse elevsager i ungemiljøet, hvor der er behov for, at vi som skole gør noget særligt. Og du får mulighed for at lede tæt på opgaven ved eksempelvis at være deltagende i hverdagen blandt medarbejdere og elever, sparre med medarbejderne og deltage på teammøder og netværksmøder ved behov. Og så har vi et godt og positivt forældresamarbejde, som du skal videreføre.

Vores ledelsesteam bestående af Balsmoseskolens daglige leder Henriette og fire afdelingsledere er klar til at tage imod dig. Og vi har ambitioner på børnenes vegne, vi har det sjovt sammen og er gode til at løse opgaverne i fællesskabet.

Derudover vil du blive en del af Distriktsskole Smørums samlede ledelsesteam, hvor vi mødes og koordinerer og planlægger på tværs og arbejder med ledelsesudvikling.

Udvikling er vigtigt for os – både for børn, medarbejdere og ledere
Vi har et børnesyn der tager udgangspunkt i, at ”Børn gør det godt, hvis de kan”.  Ledelse og medarbejdere har i indeværende skoleår deltaget i et fælles kompetenceudviklingsforløb i ”Low arousal”, som er omdrejningspunktet i vores pædagogiske tilgang. Dette følges i kommende måneder op af et kompetenceudviklingsforløb i Co-teaching for alle medarbejdere.

Vi er selvfølgelig parat til at tage imod dig – vi sørger for et godt introduktionsprogram hos os og du får også en introduktion til det at være leder i Egedal Kommune. Vi har en række kursustilbud til ledere, som bliver udbudt i løbet af efteråret og der er mulighed for lederuddannelse, hvis du ikke allerede har en. Derudover udarbejder alle ledere i egedal et personligt ledelsesgrundlag, som vi bruger aktivt i vores ledelsesteam, alle Egedal Kommunes ledere samles 4 gange årligt til ledersamlinger og Center for Skole og Dagtilbud afholder lederdage, så der er gode muligheder for at udvikle dig – uanset om du er ny eller erfaren leder.

Du behøver ikke have ledelseserfaring, det vigtigste er dig!

Vi søger dig, der:

  • har ledelseserfaring fra lignende stilling eller mod på at kaste dig ud i ledelse og har f.eks. erfaring med funktioner der nærmer sig ledelse – vi er klar til at klæde dig på uanset hvad!
  • er tydelig og ambitiøs – kan sætte retning og få følgeskab fra medarbejderne og samarbejdspartnere
  • har en anerkendende tilgang og tager udgangspunkt i børn og unges resurser – og arbejder ud fra, at et barns adfærd skal ses og forstås ud fra den sociale sammenhæng, barnet indgår i.
  • har værdier som tillid og fællesskab som en integreret del af den måde du vil gå til samarbejdet med ledelsesteamet, skolens medarbejdere, elever, forældre og skolebestyrelsen.
  • har lyst til at arbejde i et ledelsesteam med et højt ambitionsniveau, hvor alle ”stepper op” når situationen kræver det.
  • er skarp til at prioritere din tid, så du lykkes med en nærværende og motiverende ledelse
  • kan bidrage med viden, erfaring, drivkraft og godt humør på en skole, hvor udvikling står højt på dagsordenen.
 Balsmoseskolen er en del af Distriktsskole Smørum, som består af 2 skoleafdelinger. Distriktsskole Smørum er en skole, hvor høj faglighed, trivsel, fællesskab og robusthed er nøgleordene i vores fælles skoleudvikling.

Afdeling Balsmoseskolen er en to-sporet skole med ca. 570 elever og tilhørende SFO samt et kompetencecenter for børn og unge med autisme spektrum forstyrrelser med 84 elever.
Vi ligger kun en halv time med S-toget fra København, med skønne naturomgivelser som nabo.

Nu er der kun tilbage at søge jobbet:
Stillingen er på fuld tid med start d. 1. september. Ring meget gerne til pædagogisk daglig leder Henriette Andersen på 7259 8125, hvis du vil vide mere eller hvis du har lyst til at besøge os inden du søger.

Lyder det som noget for dig?
Så send os din ansøgning og CV senest den 22. juni 2021.  
1. samtale holdes mandag den 28. juni 2021 og 2. samtale holdes torsdag den 1. juli 2021. Der vil være test imellem de 2 samtaler med en testtilbagemelding og vi indhenter referencer. Du ansættes i henhold til gældende overenskomst med den relevante faglige organisation.
 

Similar Jobs

More Jobs

Sanatation supervisor

View

Distriktsskoleleder til Særslev-Hårslev-Skolen

View

Visionær skoleleder til Ramløse Skole

View

Genopslag - Viby Skole søger ny viceskoleleder

View

Souschef der vil være med til at forme Fremtidens Skole

View

Institutchef til Institut for Didaktik og digitalisering

View

Skoleleder til Nordregårdsskolen

View

Skelgårdsskolen søger viceskoleleder

View

Viceskoleleder til Farsø Skole

View

Souschef til Ålholm Skole

View

Skoleleder til Vedsted Friskole

View

Skoleleder til Harte skole – en traditionsrig landsbyskole for 0-6 klasse - Genopslag

View

Musik- og kulturskoleleder søges til kulturambitiøs kommune

View

Institutleder til Institut for Cellulær og Molekylær Medicin, Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Københavns Universitet

View

Friskoleleder

View

Friskoleleder

View

Friskoleleder

View

Viceskoleleder med ansvar for afdeling Lindholm til specialskolen Rævebakkeskolen

View

Strategisk skoleleder til Strandvejsskolen

View

Uddannelseskonsulent til sundhedsområdet i Høje-Taastrup Kommune

View

FGU Kolding & Vejen søger dygtig og visionær skoleleder til Vejen-afdelingen

View

Ambitiøs og fagligt stærk viceskoleleder til Peter Willemoesskolen

View

Skoleleder til Husby Danske Skole

View

Uddannelsesleder til Fysioterapeutuddannelsen

View

Uddannelsesleder til personaleledelse, uddannelsesdrift og -udvikling

View

Gislinge Skole søger pædagogisk leder

View

KBH SYD søger en uddannelseschef

View

Studieleder for de rytmiske uddannelser i Aarhus

View

Afdelingsleder til udskolingen på Kirkebjerg Skole

View

Afdelingsleder til Sigrid Undset Skolen

View

Landsbyordningsleder til Holeby Landsbyordning

View

Landsbyordningsleder til driftigt lokalsamfund

View

Skoleleder til Kirke Helsinge skole og børnehus

View

Skoleleder til Sct. Hans Skole - en attraktiv skole i Odense C

View

Servicetekniker til storkøkken service

View

Pædagoguddannelsen i Aarhus søger pædagogisk administrativ leder (VIA University College)

View

Uddannelsesleder HF - Campus Vejle

View

Udddannelsesledere

View

Skoleleder til Hvinningdalskolen, Silkeborg

View

Udddannelsesledere

View

Popular Job Categories